wypróbowałam i polecam, bo filet po przygotowaniu okazał się bardzo smaczny.
Zdjęcie moje,
serwetka od koleżanki, też blogerki.😘
Moje kawałki fileta były większe niż w przepisie.Też wyszły fajnie.
Po usmażeniu leżały z 5 minut w ogrzanym wcześniej rondlu o grubym dnie, pod lekko uchyloną pokrywką. A może nie potrzeba? Jednak większe raczej muszą dojść, jak to się mówi. No, może nie takie chrupiące...
najlepiej wypróbować samemu.
Cytuję składniki:
2 jajka
2 łyżki majonezu
2 łyżki mąki
3-4 łyżki wody
sól, pieprz, czosnek granulowany ew. papryka
1 podwójna pierś z kurczaka
Jak to się robi?
Klik pod adres,podany powyżej,
bo mi tak wypada zrobić
i jeszcze podziękować autorce bloga MniamMniam. pl
OdpowiedzUsuńElizko super przepis i seretka ładnie się prezentuje pozdrawiam
Tereso,
Usuńdziękuję za odwiedziny i pozdrowienia.Mam nadzieję,że przepis się przyda.Wszystkiego dobrego.