Najpierw podam adres do przepisu, bo tak wypada i trzeba,
https://babiedolygdynia.blogspot.com/2020/12/szybkowar-papryka-faszerowana.html
no i podziękowania dla autorki - Danuty Magdy,
że nim się podzieliła .
Koniecznie proszę zajrzeć po sposób wykonania i piękne zdjęcia autorki.
Ja, śladem wskazówek z w/w bloga, zrobiłam tę potrawę i zachęcam do wykonania.
Tak wyglądały moje papryki przed włożeniem ich do szybkowaru:
Mój stareńki szybkowar nie zawiódł.
Na zdjęciu poniżej są dwie podane do jedzenia papryki - zielona i czerwona, czerwona bardziej mi smakowała.
Smacznie na talerzu, pozdrawiam 🤩
OdpowiedzUsuńDziękuję za przepis i odwiedziny😘😘
UsuńKochana Elżuniu! Tak się cieszę, że znowu żeśmy się spotkały :-) Papryki faszerowanej od lat nie robiłam (bo mój obecny - drugi - i mam nadzieję, że ostatni - Mąż nie lubi), aczkolwiek chyba go postawię w sezonie przed faktem dokonanym, bo to pyszna pyszność!
OdpowiedzUsuń